Thursday, November 20, 2014

Annual Grand Meeting KUV-IMAM 2014


Assalamualaikum w.b.t. dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah, pada tanggal 31 Oktober 2014, Mesyuarat Agung Tahunan 2014, telah berlangsung di Dewan Kuliah No.3, di kampus utama universiti. Mesyuarat ini adalah kolaborasi antara dua badan persatuan utama bagi komuniti pelajar Melayu di Volgograd, iaitu Kelab UMNO Volgograd dan IMAM Volgograd.

Majlis dimulakan dengan pembentangan aktiviti kelab pada sesi 2012-2014 (daripada setiausaha kedua-dua kelab) dan kemudian diteruskan pula dengan pembentangan perbelanjaan kelab sesi 2012-2014 (daripada bendahari kedua-dua kelab).

Aktiviti sepanjang sesi 2012/2013

Aktiviti sepanjang sesi 2013/2014

Mesyuarat diteruskan pula dengan ucapan Presiden KUV 2012/2014, Muhammad Abdul Aziz Bin Haladin, dan mantan Presiden IMAM, Mohamad Shahiedzat Bin Mohd Nordin. Kemudian, mesyuarat dilanjutkan dengan upacara perlantikan ahli jawatankuasa baru sesi 2014-2016.

Berikut merupakan barisan Majlis Tertinggi KUV 2014/2016:

Presiden: Muhammad Khairul Anuar Bin Mohd Halim
Timbalan Presiden: Mohammad Said Saufi Bin Zakariah
Naib Presiden 1: Nazurah Binti Puasa
Naib Presiden 2: Mohammad Ariff Fikri Bin Nasiruddin
Setiausaha: Nur Nazleen Shahira Binti Yusoff
Naib Setiausaha: Roszaiha Binti Hashim
Bendahari: Wan Mohd Zukefli Bin Wan Zakaria
Naib Bendahari: Nurzatul Izati Binti Hashim
Ketua Penerangan: Raja Ahmad Faisal Bin Raja Norman
Penolong Ketua Penerangan: Nur Fatin Amirah Binti Zepari

And now, I present you... *drum rolls*

Barisan Kepimpinan KUV 2014/2016

Add caption
Tahniah diucapkan kepada semua ahli jawatankuasa tertinggi yang baru saja dilantik.

"Dan Dia lah yang menjadikan kamu khalifah di bumi dan meninggikan setengah kamu atas setengahnya yang lain beberapa darjat, kerana Ia hendak menguji kamu pada apa yang telah dikurniakanNya kepada kamu. Sesungguhnya Tuhanmu amatlah cepat azab seksaNya, dan sesungguhnya Ia Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani."

-Surah Al-An'am:Ayat 165-

Semoga AJK KUV sesi 2014-2016 dapat memberikan khidmat terbaik dan mantap untuk menjaga kebajikan komuniti di Volgograd, terus amanah dalam menggalas tanggungjawab dan tetap bersemangat melangkah ke hadapan.

Terima kasih diucapkan kepada barisan kepimpinan yang lama atas segala komitmen yang tidak berbelah bahagi terhadap KUV. "The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you are". Thank you for taking that first step and bringing the community forward. Thank you, terima kasih, спасибо!

Akhir kata terima kasih juga diucapkan kepada komuniti pelajar melayu di sini atas sokongan dan komitmen sepanjang tertubuhnya KUV. Teruskan sokongan padu anda dan kami sangat menghargai kesemuanya.

Sign out.

No comments: